Claudia Kooij alias Memory Monroe creëert samen met u uw Marilyn Monroe belevenis

U heeft op deze website al een indruk kunnen opdoen hoe bijzonder de belevenis kan zijn en toch is elke situatie, elk evenement en elke persoon uniek en verdient een op maat gemaakte belevenis. U kunt er van overtuigd zijn dat ook op uw speciale gelegenheid Memory Monroe een onvergetelijke indruk achter zal laten.

Onder het boekingsformulier vind u een foto overzicht het belangrijkste gedeelte van de jurken collectie van Memory Monroe. Het zijn exacte replica's van de meest bekende of bijzondere jurken van Marilyn Monroe. U kunt op het blanco veld eventueel uw voorkeur voor één of meerdere jurken aangeven.

Nadat u het onderstaande formulier in heeft gevuld neemt Claudia Kooij contact met u op om samen de ultieme Marilyn Monroe belevenis te creëren.

Memory Monroe Boekingsaanvraag Formulier

Over U
Over Uw event
Vertel me meer
Hoe heeft u Memory Monroe gevonden?

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Wilt u iemand verrassen? Let dan alstublieft goed op! Door het versturen van dit formulier wordt er automatisch een bevestiging naar uw e-mailadres gestuurd. Wilt u dit niet omdat de bevestigingsmail gelezen kan worden door diegene voor wie deze verrassing bedoelt is, neemt u dan telefonisch of via het onderstaande e-mailadres contact op.